BAROMUZDAN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLUNA TAM DESTEK
Tarih: 7.02.2018| Okunma Sayısı: 1702

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Barolar Birliği’ni kastederek , baştaki “Türk” ve “Türkiye” ifadelerinin çıkarılması gerektiği yönündeki açıklamaları, milli birlik ve beraberlik duygularımızın en güçlü noktada olması gereken bu günlerde bizleri derin üzüntülere gark etmiştir.

Türkiye Barolar Birliği ve 79 Baronun her biri, “Türkiye” olarak Devletimizin birlik ve beraberliği için kenetlenmiştir.

Gerek içerde gerekse dışarıda vatanımıza hain emeller besleyen güçleri yok etmek adına devletimizin yaptığı tüm operasyonları ve çabaları destekliyoruz.

Sayın Başkanımızın gerek 2016 yılında ilimizi hedef alan katyuşa füze saldırılarında , gerekse 2018 yılındaki Zeytindalı Operasyonu esnasında Kilis’i hedef alan roketli saldırılarda, canını hiçe sayarak destek olmak amacıyla bizzat Kilis’e gelmesi bizleri onurlandırmış olup, Baromuz ve Kilis halkı adına kendilerine ayrıca müteşekkiriz.

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU’nun dün olduğu gibi bugün de milli duruşunu ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşıyor,dik duruşunu saygıyla karşılıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

20.04.2024
AV. MEHMET TAŞCI
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.